Известие

Collapse
No announcement yet.

Охладител за маслен филтър ???

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Охладител за маслен филтър ???

Имам въпросче, някой да се е сблъсквал с проблема "охладител за маслен филтър" ???

Моя бил доста изгнил и трябвало да го сменя, но бил скъп... и да съм го търсил втора употреба ....
    А като ходих до магазина на Стамболийски и казах за това нещо, имах чувството че говоря на китайски на продавача. А пък те в тоз магазин си мисля че разбират хората..

Значи тоз охладител се намира веднага след филтъра и прилича на нещо като голяма шаиба от която излизат 2 тръбички...

Някой някаква идея за това нещо, а и с цена ако е много ще съм благодарен.
    Alfa Romeo 146 ti

Аха

Аха и тези тръбички отиват в масления радиатор това е корпуса на термостата на маслото. Когато колата загрее пуска маслото да минава през масления радиатор.
    Alfa Romeo 156 2.4 JTD
    Fiat Coupe 2.0 16V

Comment

Re: Аха

Първоначално публикувано от rtfm
      Аха и тези тръбички отиват в масления радиатор това е корпуса на термостата на маслото. Когато колата загрее пуска маслото да минава през масления радиатор.
      Да ама не Много си се убъркал колегата кара ТС мотор при който изобщо не е като при твоя ТД
      0888 232 484 - Бобо Extreme Service
      sigpic
      Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
      Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Незнам каква му е идеята на този охладител , но в Т&N ми казаха цена от 740 лева за нов.....
        Alfa Romeo 146 ti

Comment

Re: Аха

Първоначално публикувано от Bobo
          Първоначално публикувано от rtfm
          Да ама не Много си се убъркал колегата кара ТС мотор при който изобщо не е като при твоя ТД
          абе и аз се зачудих доста, ама като не бех 100% сигурен
          ALFA ROMEO 155 T.SPARK 2.0 8V
          ALFA ROMEO 33 1.5 TI

Comment

Първоначално публикувано от akula

Незнам каква му е идеята на този охладител , но в Т&N ми казаха цена от 740 лева за нов.....
            Обади ми се някъде се търкалят 2-3 такива
            0888 232 484 - Бобо Extreme Service
            sigpic
            Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
            Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Съжалявам

Съжалявам
              Alfa Romeo 156 2.4 JTD
              Fiat Coupe 2.0 16V

Comment

Working...
              X